preskoči na sadržaj

SREDNJA ŠKOLA ČAKOVEC

Login
Tražilica

National Archive in Strigova; the basic procedure of storing documents

Radionice za Dan Grada Čakovca

PROJEKTI

Now we move 2015.

Natječaj na Anteni Zg

SŠČ na Kongresu o boli

Move week

 

Naziv projekta:

THE MOBILITY BRIDGE

Financiranje projekta:

EU u cijelosti

Program: 

Erasmus+ K1

Nacionalna agencija:  

AMPEU

Nositelj projekta: 

Gospodarska škola u ime konzorcija u kojem su još ETŠ Čakovec,Tehnička škola Čakovec, Srednja škola Čakovec i Srednja škola Prelog

Partneri u projektu:

Hrvatski gospodarski savez iz Frankfurta na Majni u Njemačkoj, Sans Frontiers Europe Malta, Centro de Formação Profissional da Indústria de Calçado Portugal, Lycée des Métiers Côte Basque Ramiro Arrue iz Francuske i Terme Vivat iz Slovenije.

Trajanje projekta:

2014./2015.

Sadržaj aktivnosti:

Stručna praksa u trajanju od dva tjedna za učenike škola koje čine konzorcij. Uključeno je  87 učenika u zanimanjima: komercijalist, hotelijersko-turistički tehničar, medicinska sestra/tehničar opće njege i fizioterapeutski tehničar, kuhar, konobar i turističko-hotelijerski komercijalist, tehničar za mehatroniku i tehničar za računalstvo, obućar, krojač, kozmetičar, frizer.

 

NATJEČAJ ZA PROJEKT THE MOBILITY BRIDGE MOBILNOSTI

Natječaj za učenike 2.D i 4D razreda u zanimanjima Fizioterapeutski tehničar. U okviru provedbe projekta The Mobility Bridge koji u programu Erasmus+ provodi konzorcij škola, SŠ Čakovec upućuje 4 učenika na dvotjednu praktičnu nastavu u Sloveniju. Pravo prijave imaju svi učenici spomenutih razreda s prosjekom ocjena višim od 4.0. Stručna praksa će se održati u Termama Vivat u srpnju i kolovozu u Moravskim Toplicama te će biti priznata kao praksa odrađena u sklopu obrazovanja. 

Natječaj za učenike 3.C i 4.C (učenici 5.C će biti dodatno obavješteni do kraja tjedna mogu li sudjelovati u mobilnosti jer u vrijeme mobilnosti (listopad) više neće biti učenici naše škole) razreda u zanimanjima Medicinska sestra/Tehničar opće njege. U okviru provedbe projekta The Mobility Bridge koji u programu Erasmus+ provodi konzorcij škola, SŠ Čakovec upućuje 10 učenika na dvotjednu praktičnu nastavu na Maltu. Pravo prijave imaju svi učenici spomenutih razreda s prosjekom ocjena višim od 4.0. Stručna praksa će se održati u bolnici koja će biti naknadno odabrana te će biti priznata kao praksa odrađena u sklopu obrazovanja.

Zainteresirani učenici dužni su svojom prijavom na Natječaj javno obznaniti svoj interes za sudjelovanjem u ovoj mobilnosti i nakon radionice koja će se održati u subotu, 7. veljače 2015. u 7.30 sati u dvorani SŠ Čakovec, predati svoju prijavnu dokumentaciju najkasnije taj isti dan prof. Toti prilikom dolaska na radionicu. Učenici koji ne znaju svoje ocjene, neka zamole razrednike da im provjere ocjene uvidom u e-maticu.

Ispravna natječajna dokumentacija obuhvaća u potpunosti ispunjene priložene prijavne obrasce i suglasnost roditelja te ispunjeni Europass CV  https://europass.cedefop.europa.eu/hr/home (ispunjavat će se na radionici u petak), te priložene potvrde o znanju engleskog jezika, diplome ili pohvalnice s natjecanja kao i preporuke nastavnika (ako ih ima).

Pošto će se podaci provjeravati, ukoliko se utvrdi da je učenik prešutio neki od podataka (pedagoške mjere, upisao višu ocjenu i sl.) bit će automatski diskvalificiran iz daljnjeg natječaja.

Svi zainteresirani učenici trebali bi napraviti download priloženih obrazaca i praznog europass obrasca te ih popuniti koliko mogu sami, odnosno uz pomoć roditelja i donijeti sa sobom u subotu na radionicu gdje će dobiti pomoć za dijelove u kojima su nesigurni.

Sudjelovanje na predavanju i radionici je OBAVEZNO! Priznaju se samo ispričnice u slučaju bolesti uz liječničku potvrdu i opravdanje dolaskom roditelja.

Za sve dodatne informacije, slobodno se obratite školskom koordinatoru projekta na e-mail mladen.tota@gmail.com.

 

preskoči na navigaciju