preskoči na sadržaj

SREDNJA ŠKOLA ČAKOVEC

Login
Tražilica

National Archive in Strigova; the basic procedure of storing documents

Radionice za Dan Grada Čakovca

PROJEKTI

Now we move 2015.

Natječaj na Anteni Zg

SŠČ na Kongresu o boli

Move week

EPAS - škola ambasador EU parlamenta

Koordinator projekta: Mladen Tota

1. #ECOscola - pogledajte naš video uradak https://www.youtube.com/watch?v=nxMsxni65Qk

2. SŠ Čakovec obilježila europski dan jezika https://www.mnovine.hr/medimurje/foto-srednja-skola-cakovec-u-sredistu-grada-promovirala-europski-dan-jezika/

3. U SŠ Čakovec smo obilježili #erasmusdays

vijesti
Posjet azilu
Almir Škvorc / datum: 26. 5. 2023. 22:42

Godina je bila duga, ali nismo posustali💪💪💪!Odradili smo zadnje aktivnosti ove školske godine i posjetili Azil Prijatelji Čakovec , odnijeli pesekima hrane i dekice te so se malo poigrali s njima! Izvagali smo i 30kg starih 🔋🪫 koje smo marljivo skupljali kroz godinu, a novac koji ćemo dobiti njihovom prodajom iskoristit će se za potrebe učenika slabijeg imovinskog statusa u našoj školi. Mlađi ambasadori su još jednom pokazali svoju solidarnost i veliko ♥️!


[OPŠIRNIJE]Dan Europe 2023.
Almir Škvorc / datum: 11. 5. 2023. 19:05
Europa u SŠČ-u!
I ove su godine povodom Dana Europe naši junior ambasadori EU parlamenta bili jako, jako aktivni! Najzabavniji, najveseliji i najstariji pub kviz u Međimurju ove je godine proslavio svoje deseto izdanje! 90 učenika iz pet srednjih škola u čak 22 ekipe pokazalo je zavidno znanje, ali i brojne vještine u prepunoj učionici SŠČ-a! Najvještija i najbolja bila je ekipa ETŠ-a, ispred ekipe Gimnazije Josipa Slavenskoga Čakovec i TŠČ-a. Kviz su prema već provjerenom receptu organizirali EDIC centar Čakovec i naš profesor Mladen Tota.
Osim kviza naši su ambasadori posjetili i prvi STEAM festival u TIC-u Međimurje gdje su slušali zanimljivo predavanje o kardioplastici i bionici, sudjelovali u radionici o 3D printerima, istražili virtualnu stvarnost i na kraju isprobali brojne eksperimente slovenske Hiše eksperimentov. Bravo za angažman!

[OPŠIRNIJE]RSS


preskoči na navigaciju