preskoči na sadržaj

SREDNJA ŠKOLA ČAKOVEC

Login
Tražilica

Državna matura

National Archive in Strigova; the basic procedure of storing documents

Radionice za Dan Grada Čakovca

PROJEKTI

Now we move 2015.

Natječaj na Anteni Zg

SŠČ na Kongresu o boli

Move week

Vijesti
Povratak na prethodnu stranicu Ispiši članak Pošalji prijatelju
Natječaj i dokumentacija za prijavu
Autor: Almir Škvorc, 15. 6. 2020.

Drage učenice i učenici,

 

u okviru provedbe projekta SkillsUp 2 koji u sklopu programa Erasmus+ provodi Srednja škola Čakovec, raspisuje se natječaj za praksu učenika u Sloveniji (Terme Topolšica i Domus – starački dom Zimzelen) i u Njemačkoj (KWVD Frankfurt). Zbog trenutne epidemiološke situacije vrijeme mobilnosti je okvirno te molimo za razumijevanje.


Pravo prijave imaju svi učenici 2.d, 3.d i 4.d te 3.c, 4.c i 5.c, 2.e i 3.e razreda koji su sve dosadašnje razrede završili najmanje s prosjekom 3.5 kao i svi nastavnici kao i administrativni djelatnici uključeni u provedbu projekta. Učenici koji su trebali sudjelovati na mobilnostima u Španjolskoj, ali im je zbog više sile mobilnost odgođena te su od nje odustali, ako se prijave, automatski postaju izabrani za kratkoročne mobilnosti.

 

Stručna prakse će se održavati u Termama Topolšica u Topolšici, u staračkom domu Zimzelen u Topolšici te u bolnicama ili rehabilitacijskim centrima u Frankfurtu.

 

Prijavna dokumentacija dostupna je na internestkim stranicama škole, a ispunjena se treba poslati na mobilnost.ssc@gmail.com  do 20. lipnja do 14 sati. Rezultati će biti objavljeni do 27. lipnja, a rok za žalbe je 3 dana nakon objave rezultata.


Ispravna natječajna dokumentacija obuhvaća u potpunosti ispunjene priložene prijavne obrasce i suglasnost roditelja te priložene dokaze dodatnih bodova (natjecanja struke, volontiranje, preporuke nastavnika, rješenje o socijalnom statusu, dokaz o samohranom roditelju, dokaz pripadnosti nacionalnoj manjini).

 

Podaci navedeni u Prijavnom obrascu će se provjeravati i svaki krivo ili lažno upisani podatak će značiti i diskvalifikaciju učenika.

 

Sudjelovanje na radionicama je OBAVEZNO! Priznaju se samo ispričnice u slučaju bolesti uz obaveznu liječničku potvrdu i opravdanje dolaskom roditelja.

 

Za sve dodatne informacije obratite se koordinatoru projekta na e-mail mladen.tota@gmail.com .

 

Link na kako popuniti obrazac:

 https://www.youtube.com/watch?v=Nwd5KEdoQMY&fbclid=IwAR2-6mLczFsMB_mp_k28BAW0hbIRu2IdId-xfVhVH6j1txmC7jn2Hb_-Fa4
 
[ Povratak na prethodnu stranicu Povratak | Ispiši članak Ispiši članak | Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju ]
preskoči na navigaciju