preskoči na sadržaj

SREDNJA ŠKOLA ČAKOVEC

Login
Tražilica

Državna matura 2017./18.

PROJEKTI

National Archive in Strigova; the basic procedure of storing documents

Radionice za Dan Grada Čakovca

Now we move 2015.

Natječaj na Anteni Zg

SŠČ na Kongresu o boli

Move week

Vijesti
Povratak na prethodnu stranicu Ispiši članak Pošalji prijatelju
BOŽIĆNA PRIREDBA
Autor: Almir Škvorc, 31. 3. 2011.

Izbor najtalenta SŠČ

Kraj prvoga polugodišta obilježili smo i proslavili božićnom priredbom.  Priredbu su otvorili gitaristi Davor Kovačević i David Dolenec i tako odmah na početku zagrijali atmosferu. Dobrom je raspoloženju pridonio i film s božićnim željama i čestitkama naših učenika i nastavnika.


Gitaristi se pripremaju za nastup.

  

   Središnji i najzanimljiviji dio programa bio je izbor najtalenta SŠČ. Svoju nadarenost pokazalo nam je mnogo učenika pa smo tako dobili priliku čuti dobre pjevače poput Lane Ladić, Ivane Špicar i Maje Deban. Naučili smo ponešto ruskoga jezika s Larom Branilović, uhvatili ritam s talentiranim plesačima. Emil Miroslav Mesarić pokazao nam je pokrete Michaela Jacksona, poslušali smo trubača Luku Jančeca i Daniela Hercega sa stihovima o Međimurju. Žiri je dobio težak zadatak, odabrati najboljeg. Na kraju su ipak najboljima proglasili break dance skupinu Nexus  u kojoj pleše naš učenik Philipp Kutnjak.  Drugo mjesto pripalo je Danielu Hercegu, a treće Luki Jančecu.

     Svi profesori, učenici i roditelji nakon priredbe nastavili su se družiti uz kolače koje su ispekli naši roditelji. Druženje je bilo i humanitarnoga karaktera, a prikupljeni dobrovoljni prilozi (umjesto ulaznice) donirani su pedijatrijskom odjelu Županijske bolnice Čakovec.

[ Povratak na prethodnu stranicu Povratak | Ispiši članak Ispiši članak | Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju ]
preskoči na navigaciju