preskoči na sadržaj

SREDNJA ŠKOLA ČAKOVEC

Login
Tražilica

Državna matura 2017./18.

PROJEKTI

National Archive in Strigova; the basic procedure of storing documents

Radionice za Dan Grada Čakovca

Now we move 2015.

Natječaj na Anteni Zg

SŠČ na Kongresu o boli

Move week

Vijesti
Povratak na prethodnu stranicu Ispiši članak Pošalji prijatelju
Dan mobilnosti i okrugli stol na temu "Budućnost strukovnog obrazovanja u Međimurskoj županiji"
Autor: Almir Škvorc, 20. 11. 2017.

Pozivnica za

Dan mobilnosti i okrugli stol na temu „Budućnost strukovnog obrazovanja u Međimurskoj županiji“


Poštovani,

od 20. do 24. studenoga 2017. obilježava se Europski tjedan vještina stečenih u strukovnom obrazovanju. Cilj je predstaviti brojne mogućnosti koje strukovno obrazovanje i osposobljavanje nudi mladim ljudima i odraslima kako bi otkrili svoje talente i razvili specifična znanja i vještine za radna mjesta današnjice, ali i sutrašnjice. Strukovno je obrazovanje od iznimne važnosti za Republiku Hrvatsku, a zbog strukture gospodarstva, posebice za Međimursku županiju.

Taj smo tjedan odlučili iskoristiti kako bismo u Srednjoj školi Čakovec organizirali Dan mobilnosti u sklopu Erasmus+ projekta The Mobility bridge III kojemu smo ove godine nositelji. Na Danu mobilnosti će učenici svih međimurskih strukovnih srednjih škola prezentirati mobilnosti ostvarene u 2017. godini u okviru Erasmus+ projekata. Program započinje u srijedu, 22. studenog 2017. u 13:00 sati (u prilogu).

Poslodavcima, strukovnim udrugama i klasterima ćemo prezentirati mogućnost primanja stranih učenika na stručnu praksu u svoje firme što će im omogućiti veću internacionalizaciju poslovanja te unaprjeđenje poslovanja, a isto tako, pozivamo Vas da se uključite u raspravu za okruglim stolom vezano za upisnu politiku u Međimurskoj županiji.

Na Danu mobilnosti će sudjelovati predstavnici svih strukovnih škola kao i predstavnici Županije kao osnivača većine srednjoškolskih ustanova i kao donositelja odluka o upisnoj politici.

S poštovanjem,

Gordana Ramušćak, ravnateljica Srednje škole ČakovecPriloženi dokumenti:
Program_-_Dan_mobilnosti.docx (45.47 KB)


[ Povratak na prethodnu stranicu Povratak | Ispiši članak Ispiši članak | Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju ]
preskoči na navigaciju