preskoči na sadržaj

SREDNJA ŠKOLA ČAKOVEC

Login
Tražilica

Državna matura

National Archive in Strigova; the basic procedure of storing documents

Radionice za Dan Grada Čakovca

PROJEKTI

Now we move 2015.

Natječaj na Anteni Zg

SŠČ na Kongresu o boli

Move week

Vijesti
Povratak na prethodnu stranicu Ispiši članak Pošalji prijatelju
Job shadowing
Autor: Almir Škvorc, 14. 9. 2020.

Osim naših vrijednih učenika, projektom Skills Up 2 predviđeno je i 6 stručnih usavršavanja nastavnika SŠČ-a u Sloveniji i Njemačkoj po principu tzv. "job shadowinga".


Kako bi stekle nove vještine i upoznale se s novim tehnologijama u struci prof. Vlaisavljević i prof. Juranko probile su led te se uputile u Terme Topolšica i u rehabilitacijski centar Mladika. Što su novoga naučile od svojih kolega imat ćete prilike čuti po njihovom povratku i osjetiti na svojoj koži na vježbama od jeseni 🙂💪.
U želji da unaprijede svoje stručno znanje i vještine iz područja zdravstva, profesorice Fabić i Prstec su se odlučile prijaviti za tzv. "job shadowing" u staračkom domu Zimzelen specijaliziranom za osobe oboljele od demencije. Novi pristup korisnicima, drugačije metode rada, odlična organizacija i prije svega ljubaznost njihovih domaćina samo su neke od novosti s kojima su se upoznale u prva 3 dana u domu. Vjerujemo da će viđeno svakako pridonijeti kvaliteti njihove nastave, a svoja znanja će rado podijeliti i s kolegama iz SŠČ-a i iz drugih medicinskih škola. #ampeu #deos #sšč
[ Povratak na prethodnu stranicu Povratak | Ispiši članak Ispiši članak | Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju ]
preskoči na navigaciju